Om Tec7

Vi forenkler konstruktion, vedligeholdelse og reparation

Hvem er vi?

For omkring 25 år siden introducerede Novatech TEC7-produktet på markedet. Et unikt produkt, som pludselig gjorde det muligt at erstatte en masse andre forskellige tætningsmidler, klæbemidler og silikoner med én enkelt polymer fugemasse. Det betød begyndelsen på vejen til succes, den vej som TEC7 stadig følger.

Fra det oprindelige TEC7 produkt er der siden udsprunget en hel serie af produkter som har de samme egenskaber.  For hvert anvendelsesområde søger vi efter den optimale sammensætning: et enkelt produkt med mange nyttige anvendelser. Med innovation for øje, brugervenlighed og alsidighed, stræber hvert produkt efter at være bedst med hensyn til kvalitet indenfor sit eget arbejdsområde.

Som en familievirksomhed besluttede Novatech at fokusere på tekniske produkter med høj kvalitet,  til det professionelle marked. Vores mål er at forenkle fagfolkets arbejde og hjælpe dem på en professionel måde.

Derfor forsøger vi at give vores kunder en optimal service, kombineret med den regelmæssige lancering af nye og unikke produkter.

 

 

Innovation

Vores forskningsafdeling arbejder konstant på udvikling af nye produkter og holder meget tæt kontakt med fagfolk. TEC7 produkterne kommer fra spørgsmål fra fagfolk. På den måde udvikler vi produkter, der tilbyder ægte løsninger.

International vækst

TEC7 er vokset til en multinationale. I øjeblikket er vi til stede i forskellige europæiske, afrikanske og asiatiske lande. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at tilbyde deres kunder en optimal service med et produkt af høj kvalitet.

Har du et spørgsmål?

Ring til os eller lad os vide noget